Заради ремонта на Автогарата от днес се въвежда временна организация на движение

19.05.2021 7:45

Режим на временна организация на движението се въвежда по ул. „Иван Миндиликов“, пл. „Иван Миндиликов“ и ул. „Георги Домусчиев“ в гр. Плевен във връзка с изпълнението на дейностите по основен ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност, достъпна среда и нова навесна конструкция на Автогара Плевен. Срокът на временната организация на движение е от 19.05.2021 г. до 13.01.2022 г., изпълнител на дейностите е „ЕКОДИН“ ЕООД. За това информират от Пресцентъра на Общината.

По време на строително-монтажните работи движението на моторни превозни средства по пл. „Иван Миндиликов“ пред Автогарата, ул. „Иван Миндиликов“ в посока на движение към жп гарата и ул. „Георги Домусчиев“ ще бъде ограничено в част от платното за движение без спиране. Движението по улица „Иван Миндиликов“ в участъка от кръстовището с бул. „Георги Кочев“ до кръстовището с пл. „Иван Миндиликов“ ще бъде забранено за движение на моторни превозни средства с изключение на автобуси, обслужващи Автогарата. Те ще се движат еднопосочно. В горецитирания участък на ул. „Иван Миндиликов“ ще бъдат монтирани временни автобусни спирки.

За въведената временна организация на движение ще бъдат поставени  пътни знаци и ще се нанесе временна маркировка по ул. „Иван Миндиликов“ в участъка пред жп гара и ул. „Георги Домусчиев“.

Пешеходното движение в участъка на Автогарата ще бъде ограничено.

По ул. „Георги Домусчиев“ платено паркиране ще бъде преустановено, като ще се забрани престоят и паркирането за времето на изпълнение на обекта.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: