Крясъци и обиди в детска градина в Плевен, родители направили аудиозапис

12.05.2021 9:34

За крясъци и обиди в детска градина в Плевен са сигнализирали родители. Репортаж по случая бе излъчен тази сутрин по Нова Тв. Става въпрос за педагог от ДГ „Теменуга“. Родители са направили аудиозапис, в който се чува как педагог крещи и обижда децата.

„Силно съм притеснена от случващото се. Детето ми се прибираше вкъщи притеснено. Това не е нормално, а проблемът е масов. Отношението е меко казано нехуманно”, смята Гергана Тупарова.

„Средата в градината е меко казано неблагоприятна. Учителите нямат идея от педагогическите методи. Детето ми е неспокойно и плаче. Отбягва ме и не ми отговаря”, добавят родители.

Според зам.-кмета Стефан Милев сигнал за поведението на педагога е получен в Общината на 5 май. Назначена е спешна проверка. Ще има изслушване на родителите, защото това освен недопустимо е и престъпно деяние. Детските градини не са зверилник и нашите деца не заслужават такова отношение. Нашите деца са в детските градини, за да бъдат възпитавани, а не да бъдат унижавани, категоричен бе Милев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: