Удобството да носиш туника

28.04.2021 15:31

Туниките се превърнаха в едно от най-универсалните и удобни допълнения към зимния гардероб. Приятни и лесно съчетаеми с други дрехи, които притежавате, практичните туники са идеалното ежедневно облекло за всяка съвременна жена. Можете да ги наслоите, да играете с пропорции и да създавате интересни тоалети. Ако искате да експериментирате, туника е идеалното решение. Тук ви предлагаме няколко страхотни съвети за стилизиране, за да извлечете максимума от вашата туника. Така че, ако искате да откриете нови начини за носене на тази дреха, просто се отпуснете, четете и се наслаждавайте!

Туниките могат да се носят по много начини, споделят от Creative. Можете лесно да ги наслоите в горната част и да ги освободите или да ги оставите  прибрани, в зависимост от това към коя част от тялото искате да се фокусирате. Това е доста лесно да се направи и няма твърди правила! Можете да проявите креативност и да създадете разнообразие от различни визии, като просто приберете или разпуснете любимата си туника.

Туниката е може би една от най-лесните дрехи за наслояване през зимата. Можете да добавите дълга жилетка или късо яке отгоре, да съчетаете туника с блуза отдолу или можете да носите туника с кожено яке или жилетка. Не е нужно да се ограничавате само с дрехи при наслояване! Използвайки аксесоари, като дълъг шал, колан или дълго колие или висулка, ще добавите дълбочина към облеклото си.

Най-добрият начин да носите туника е като я съчетаете с клиновете или любимите ви тесни дънки. Тъй като туниката придава обем на горната част на тялото, панталоните или дънките с широки крачоли не са подходящи, тъй като придават ненужна разпуснатост на долната част на тялото. Туника, съчетана с клин или тесни дънки, ще изглежда небрежно, но лъскаво.

Коланите са основен и лесен начин да насочитевнимание към талията си. За да предпазите обемен силует, използвайте колан, за да създадете съразмерност. Плетеният колан е идеален за туники, които са прави и имат по-минималистична форма. Закопчайте колана в центъра на талията, близо до корема, а не ниско на бедрата. Широките колани, които подчертават талията и имат отслабващ ефект, изглеждат чудесно с туники, докато тънките колани са толкова универсални, че ще си подхождат също толкова добре с туники, както правят с рокли и дълги жилетки с отворени предни части.

Добавете красива огърлица или шарка към вашето облекло! Обемното колие е идеално за обикновени туники и ще привлече вниманието към вашия бюст.

Ако предпочитате да носите туника с V-образно деколте, тогава шалът е най-добрият начин да приложите аксесоар. Завързан или развързан на врата  за малко топлината или нежно преметнат през раменете ви за по-нежен външен вид, шалът ще ви издигне на ново ниво.

Туникатаси подхожда наистина добре с чифт обувки с токчета, тъй като те могат да ви придадат височина и по-слаб външен вид. Щом горната част е широка и свободна, тя може да ви направи по-ниска на ръст, така че имате нужда от цялата допълнителна височина, която можете да получите с токчетата! Всеки тип обувки на ток ще е подходящ за туника с обикновена кройка, но с по-обемна туника, равните обувки могат да придадат по-спокойна и непринудена атмосфера. Както обикновено, не искате да изглеждате дебели и набити, така че поддържането на баланс и изчистени пропорции винаги е добре!

Що се отнася до използването на туника, идеята е да сте креативни! Можете да изберете аксесоар, който ви харесва, чифт обувки, в които се чувствате комфортно, и всеки модел вталени панталони, които ви харесват. Що се отнася до същинската туника, най-добрите е да е направена от дишащи и естествени материи. Те имат красив силует и не прилепват към тялото. Туниката е класическа, универсална и подходяща за всякакъв вид тяло, така че по-добре я използвайте ефективно!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: