Творби на малки художници от община Кнежа красят общински сгради

27.04.2021 16:42
В началото на пролетта Община Кнежа и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни организираха инициативата „Общинските сгради – галерията на нашите деца“.
Вдъхновени от настъпилата пролет и цветовете, които носи тя със себе си, бяха предоставени на учебните заведения по две картини „Рисуване по номера”, както и всички необходими материали за рисуване, информират от Пресцентъра на Общината.
Резултатът е повече от зашеметяващ! Малките художници се справиха отлично със задачата, а техните шедьоври вече красят стените на ритуалната зала, ресторант „Хибрид”, а съвсем скоро и в сградата на Районен съд – Кнежа.
„Изказвам своите благодарности на учениците от НУ „Кнежица”, ОУ „Васил Левски” гр. Кнежа, ОУ „Отец Паисий”, СУ „Неофит Рилски”, ПГЗ „Стефан Цанов”, ПГМЕТ „Христо Смирненски”, ОУ „Христо Ботев” с. Бреница и ОУ „Васил Левски” с. Еница, както и на г-жа Цветелина Минкова, затова, че се включиха в инициативата и допринесоха за по-уютния и красив вид на общинските сгради!“, казва кметът Илийчо Лачовски.
Снимки: Община Кнежа, Пресцентър
#тагове:

НАЙ-НОВИ: