Ексклузивни отстъпки за лоялните клиенти на „Топлофикация Плевен“

24.04.2021 12:12

SAMSUNG CAMERA PICTURES

„Продължаваме нашата кампания „Лоялен клиент“. Абонатите ни, които плащат в срок месечните си фактури, могат да се възползват от съществуващата отстъпка „Лоялен клиент“ в размер на 3% (без ДДС) от сумата на фактурираната топлинна енергия.“. Това каза директорът на „Топлофикация Плевен“ инж. Йордан Василев. Той напомни, че запазват отстъпката „Изряден клиент“ до края на регулаторния период 30.06.2021г. „При нея редовните платци заплащат цена за всеки потребен и отчетен кубик топла вода до 9,00 лева (с ДДС).

Инж. Йордан Василев посочи, че са предвидили възможност за клиентите, които имат натрупани стари задължения да ги заплатят разсрочено. „Необходимо е да бъде сключен договор с нас. Повече информация относно възможностите за разсрочено плащане на задълженията може да получите в Клиентския център на дружеството с адрес „Източна индустриална зона“ № 128. При сключване на договора се посочва срокът за погасяване на задължението и размерът на месечните вноски.“, заяви директорът на предприятието. Той обясни, че периодът на разсрочване е не повече от 12 месеца, като първоначалната вноска е в размер на 30% от дължимото към тях. „За периода на договора се преустановява начисляването на лихва върху задължението. Тук искам да направя едно уточнение, че клиентите с такъв договор, трябва да продължават да погасяват текущите сметки за консумираната топлинна енергия.“, посочи инж. Василев.

Директорът на „Топлофикация Плевен“ обясни, че както всяка година, след края на отоплителния сезон, започват профилактика и ремонтни дейности, за да подготвят съоръженията за следващия сезон. „Ще осъществим редица мероприятия с цел осигуряване на качественото отопление. Предстои ни да направим реконструкция на проблемни участъци от топлопреносната мрежа и подобрения на абонатните станции.“, каза инж. Василев. Той посочи, че в момента работят по графиците на планираните ремонти и ще направят необходимото, за да изпълнят ремонтната си програма без да оставят клиентите си дълго време без топла вода. „Ние имаме ангажимент да осигурим качествено топлоподаване към потребителите, които са ни се доверили, а именно детски, училищни и здравни заведения, домакинства и бизнес сгради.“, допълни още инж. Йордан Василев.

„Централното топлоснабдяване е екологичен начин за отопление. Парното е по-евтино и по-удобно от познатите алтернативи като климатици и други уреди за отопление“. Според инж. Йордан Василев, централното топлоснабдяване внася комфорт и уют в домовете на хората. Той препоръча в зависимост от предпочитанията на техните клиентите, отоплението във всяка стая може да се регулира, чрез вентилите на радиаторите им.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: