Времето през уикенда: слънце и облаци, но без дъжд!

24.04.2021 8:06

В събота ще преобладава време със значителна облачност, но валежи не се очакват. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад, на моменти ще бъде тихо. Минималните температури слабо ще се понижат и ще бъдат между 6° и 8°. Максималните температури ще бъдат между 14° и 16°. в крайдунавските райони и малко по-високи – около 17°.
Атмосферното налягане ще остане почти без промяна.
Над западните и централни части на Стара планина през целия ден ще бъде предимно облачно. Ще духа слаб до умерен вятър от северозапад. Максималните температури на 1200 м ще бъдат около 6°. Максималната температура на 2000 м ще е около -1°.
В неделя облачността ще се разкъса и до вечерта ще намалее до незначителна.Ще бъде почти тихо, на моменти със слаб вятър от североизток. Минималните температури ще бъдат между 7° и 9°. Максималните температури ще са между 15° и 17°.
Атмосферното налягане ще остане почти без промяна.
Над западните и централни части на Стара планина облачността през деня също ще бъде разкъсана, а вечерта ще намалее до незначителна. Ще духа слаб до умерен вятър от източната четвърт. Максималните температури на 1200 м ще бъдат около 8°. Максималната температура на 2000 м ще е около 0°.
Информация: НИМХ Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: