Обществени обсъждания на Плана за интегрирано развитие на Долни Дъбник ще се проведат днес и утре

22.04.2021 7:25

Обществено обсъждане на Плана за интегрирано развитие на община Долни Дъбник (ПИРО) за периода 2021-2027 г. ще се проведе на 22 и 23 април, информират от местната управа. Целта на обсъжданията е да се представи на широката общественост проектът на плана.

За да бъде обхванат по-широк кръг от заинтересовани страни ще се проведат 2 обсъждания – на 22.04.2021 г. от 11.00 часа – присъствено в многофункционалната зала в сградата на Народно читалище „Илия Бешков 1898” гр. Долни Дъбник, ул. „Христо Янчев” № 64 и онлайн – на 23.04.2021 от 11.00 часа – в платформата Microsoft Teams.
Присъственото обществено обсъждане ще се проведе изцяло съгласно въведените противоепидемични мерки.

За да може онлайн обсъждането да бъде конструктивно, трябва да се заяви предварително участие на имейл: [email protected], където да се посочат име и фамилия. На мейла, от който е направена заявката, ще бъде получен линк с покана за включване в срещата в деня преди провеждането й.
За всички, които няма да имат възможност да присъстват на обсъжданията могат да разгледат качените материали на страницата на община Долни Дъбник (линк от сайта на общината www.dolni-dabnik.com) или да изпратят своите препоръки и забележки на ел.поща: [email protected].
Планът е стратегическият документ за развитие на Долни Дъбник през следващите 7 години, ето защо е важно участието на жителите на общината.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: