Слънчев уикенд. Време е за разходка!

10.04.2021 7:19

Днес ще преобладава слънчево време. До обед в западните части на Дунавската равнина, а около обед и в централните облачността временно ще се увеличи. Ще духа слаб вятър от юг-югоизток, а в късния следобед от североизток-север. Минималните температури ще бъдат около и малко под 0°. Максималните температури ще се повишат и ще бъдат между 12° и 15°.
Над западните и централни части на Стара планина ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността в следобедните часове. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад, а след обед ще се преориентира от север. Максималните температури на 1200 м ще бъдат около 9°. Максималната температура на 2000 м ще е около -2°.
В неделя ни очаква слънчево време. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Минималните температури ще останат около 0°. Максималните температури още малко ще се повишат и ще бъдат между 14° и 17°.
Над западните и централни части на Стара планина ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб до умерен вятър от североизток-изток. Максималните температури на 1200 м ще бъдат около 12°. Максималната температура на 2000 м ще е около 2°.
Информация: НИМХ Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: