Стефан Бурджев: Популистки се раздват пари от джипката на премиера преди изборите

02.04.2021 9:02

Популистки се раздват пари от джипката на премиера сега преди изборите, без да има планиране. Това заяви на пресконференция вторият в листата на Коалиция „БСП за България” за 15-ти МИР – Плевен Стефан Бурджев. Той подчерта, че в листата на ГЕРБ има уважавани медици от Плевен, познати и в Европа, и ги призова да обърнат внимание за решаване на огромните проблеми в здравеопазването, защото това влияе и на националната сигурност.

Кандидатът за народен представител от БСП отново обърна внимание на започналата рехабилитация на пътя от „Боаза” до село Ясен като подчерта, че е нужно да се подменят първо водопроводите в селата Садовец и Крушовица, а след това да се ремонтира. „Не трябва само работа, работа, работа…..а работа с интелект, защото трябва да има планиране и мисъл, ясна концепция. Държавното управление изисква качествен подход.”, категоричен бе Стефан Бурджев.

Той заяви, че каквито и професионалисти да са кандидатите за народни представители в листите на ГЕРБ, те ще бъдат опорочени. „Те не си дават сметка, че накъдето и да завива джипката, ще завиват и те. Счупихме диалога и демокрацията в инстутициите“, каза вторият в листата на БСП в Плевен.

„Надявам се избирателите в Плевенска област да покажат своя инстинкт за самосъхранение и да ни дадат шанс, защото можем, имаме желанието, постоянния контакт с гражданите и ще направим много“, категоричен бе Стефан Бурджев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: