Пламен Тачев се ангажира с подкрепа за болницата в Левски

01.04.2021 16:27
Кандидатът за народен представител от ГЕРБ в Плевен Пламен Тачев се срещна с медиците от болницата в Левски и се ангажира с категорична подкрепа към лечебното заведение.
Управителят г-жа Иванова заяви, че най-големият проблем е отоплението. Сградата се отоплява на ток, което първо не е ефективно от гледна точка на топлина – в болницата е хладно, и второ – не е изгодно финансово.
Пламен Тачев разказа на директорката и медиците как в Червен бряг по негова инициатива и с подкрепата на Община Червен бряг в едно от най-големите училища бе внедрена система за отопление на водород. Така училището стана първата публична сграда в България с подобна инсталация. Тя намалява с около 30% разходите за отопление и изразходва с по 3 кг по-малко вредни емисии на час.
Тачев заяви, че работи за това МОСВ да създаде програма и да започне да финансира проекти, с които и други институции като болници, училища и детски градини да могат да кандидататват и да се отопляват на водород – евтино и екологично.
Тачев пое личен ангажимент и да помогне за модернизирането на звеното за рехабилитация, с което в миналото болницата е била най-известна.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!
#тагове:

НАЙ-НОВИ: