Десислава Иванова: От ангажираността на един човек към околните и обществото разбираш какъв е той!

01.04.2021 15:45

Аз съм спонтанна, откровена, настоятелна и постоянна.
От 40 години съм спортист, борещ се за развитието на спорта в Плевен и с голямата липса на зали и бази за подрастващото поколение. За мен това е голяма болка, с която се събуждам ежедневно.
През годините имах своите лични победи в този сфера, една от които беше възстановяването на лекоатлетическата зала, благодарение на съвместната ни работа с „Лайънс клуб“ – Плевен.
От 25 години управлявам едно от големите дружества в град Плевен, а именно най-голямата охранителна фирма.
90-те години бяха изключително трудни за преживяване, както и за сигурността на гражзаните. Живеехме в постоянен страх, а аз още тогава бях смела и търсеща справедливост. Вероятно това е причината, 25 години по-късно да съм единствената жена, която прави всичко възможно да намери начин да осигури спокойствие и сигурност на съгражданите си.


Аз съм спортист, идеологист и човек, живеещ за природата. От много години насам водя битки с различни администрации за спасяването на това прекрасно място. Тук все още прекарвам голяма част от ежедневието си. Щастлива съм, че точно тук, животът ме свърза с приятели от детството, съмишленици, с които днес, рамо до рамо, водим тези битки….и то успешно.
Отдавна настъпи времето да спрем да търсим виновните и да действаме, защото от ангажираността на един човек към околните и обществото, разбираш какъв е той.
А това съм аз…Десислава Иванова, бюлетина № 1, преференция – 103!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: