Стефан Бурджев: За мен е важно Плевен и областта да бъдат във фокуса на държавното управление /видео/

31.03.2021 14:19

Политиката е борба, борба да наложиш своята визия, своя личен пример за решаване проблемите на хората. Трябва от една страна да защитаваш гражданския интерес, от друга – да се противопоставяш на институционален, икономически и олигархически натиск. Това заяви в интервю Стефан Бурджев, втори в листата на Коалиция „БСП за България” за 15-ти МИР – Плевен.

„За мен е важно Плевен и областта да бъдat във фокуса на държавното управление. Не е тайна, че през последните години Плевен е изключително пренебрегван и унижаван регион. За мен е важно проблемите на всеки един гражданин да бъдат поставяни, решавани, да има план за развитие  на всеки един регион. Искам да съм народен представител на едни себеуважаващи се, горди и живеещи  в благополучие жители на Плевен и областта. В тази посока ще работя“, категоричен бе Стефан Бурджев.

И добави, че е крайно време „да решим дали искаме да вървим спокойно, балансирано, обединено и планирано към развитието ни като общество и като нация или да се хвалим с постижения на парче и да задоволяваме индивидуални претенции”.

Стефан Бурджев отправи апел за масово гласуване в неделя, за да бъде победен купеният и корпоративният вот.

Цялото интервю вижте тук:

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: