Григор Горчев в Подем: Инвестиции, работни места и достойно заплащане може да се постигнат само с управление на ГЕРБ – СДС

30.03.2021 10:21

 

„Инвестиции, работни места и достойно заплащане – това е нужно на Северна България сега. Това обаче може да се постигне само с управление на ГЕРБ – СДС. Виждам, че вие работите успешно и сте пример за това, как в малки населени места може да се развива производство, да се разширява дейността, да се разкриват нови работни места и хората да работят и живеят спокойно”, каза при среща с работещи в шивашка фирма в Подем проф. д-р Григор Горчев, водач на листата на ГЕРБ – СДС в Плевен.

„Именно на достойно заплащане залага и ГЕРБ за следващите четири години на управление. До 2025 г. се ангажираме да постигнем 1000 лв. минимална заплата, 2000 лева средна, както и ежегодно да осъвременяваме на пенсиите. Средната пенсия пък трябва да стане 600 лв. Запазването на плоския данък ще бъде един от приоритетите на депутатите от ГЕРБ в следващия парламент. Увеличение в облагането на доходите на средната класа е несправедливо и неразумно за нас”, категоричен бе Мирослав Петров, втори в листата на ГЕРБ – СДС в Плевен.

Проф. Горчев, Мирослав Петров и другите кандидати за народни представители – Десислава Панталеева, Тони Крумов, Велислава Величкова и Александър Николов, бяха на среща във фабриката в Подем по покана на Мирослав Траянов, общински ръководител на ГЕРБ – Долна Митрополия и също част от листата на ГЕРБ – СДС в Плевен.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: