Григор Горчев в Долна Митрополия: Продължавам да работя за хората от Плевен и региона

30.03.2021 16:08

 

„Продължавам да работя за хората от Плевен и региона. Като народен представител ще съм връзката между централната власт и общинските ръководства, но и вие, от Общините, трябва да сте по-инициативни, да търсите контакти, проекти и средства. Не може да стоите и да казвате, че държавата нищо не прави за вас. За да получите подкрепа и помощ, трябва да я поискате. Иначе няма да стане. Ще ме търсите за съдействие непрекъснато, това ще е моята функция като народни представители. Не съм отказвал никога да помагам на хората, няма да го правя и занапред”, категоричен бе проф. д-р Григор Горчев, водач на листата на ГЕРБ – СДС в Плевен на среща в Община Долна Митрополия.

Той, заедно с кандидатите за народни представители Мирослав Петров, Пламен Тачев, Десислава Панталеева, Валери Лачовски, Тони Крумов, Велислава Величкова и Александър Николов разговаряха с кмета на Община Долна Митрополия Поля Цоновска, общински съветници, кметове на населени места по инициатива на Мирослав Траянов, общински ръководител на ГЕРБ в града и част от листата на ГЕРБ – СДС в Плевен.

„Община Долна Митрополия е една от големите общини в областта и аз като областен управител през последните четири години съм съдействал непрекъснато на общинското ръководство по различни проекти – водния цикъл, военното училище, летището.Започва новият програмен период – 2021-2027, в който основен акцент ще е Северна България. Затова общините трябва да са много активни и да се възползват от Европейските фондове”, каза по време на срещата Мирослав Петров, втори в листата на ГЕРБ – СДС в Плевен.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: