Проф. д-р Григор Горчев: Плевен е люлка на новите технологии в медицината

28.03.2021 14:12

За мен е удоволствие да подкрепя проф. д-р Григор Горчев и листата на Коалиция ГЕРБ – СДС. Това каза Мария Габриел, зам.-председател на ЕНП и еврокомисар за иновациите, научните изследвания, културата, образованието и младежта. Тя посети Плевен днес и в двора на къщата – музей „Цар Освободител” се срещна с младежи и кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ – СДС. Вие олицетворявате грижа за човека, съзнание и много труд, желанието всичко това да се случва с положителните сили на обществото, с тези думи Мария Габриел се обърна към водача на листата на ГЕРБ – СДС проф. д-р Григор Горчев. И подчерта, че България се гордее с проф. Горчев, който е уважавано име в Европа.

Присъствието на г-жа Мария Габриел днес в Плевен е знаково за нас. Плевен е люлка на новите технологии в медицината, подчерта проф. д-р Горчев. Аз смятам, че с листата ни, изградена от успели хора, хора с биографии и опит, със стабилни позиции в обществото, ще успеем. За нас е важно да вървим напред и да награждаме, подчерта водачът на листата на  ГЕРБ – СДС в Плевен.

Мария Габриел обсъди с младежите и кандидатите за народни представители актуални теми, свързани с кампания, пандемията и перспективите за европейското развитие на страната. Разясни акценти от Програма „Хоризонт Европа“, която дава големи възможности за младите хора.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: