Общинският съвет потвърди: Жителите на Плевен гласуват все повече доверие на Топлофикация

25.03.2021 15:09

“През миналата година стотици жители на Плевен ни се довериха и започнаха да използват нашите услуги. Надявам се тази година броят им да е още по-голям!“ Това заяви изпълнителният директор на Топлофикация Плевен инж. Йордан Василев.

От Общинския Съвет в Плевен обявиха, че една от важните точки в техния годишен отчет за 2020 година е изпълнението на мерките по програмата за намаляване на нивата на замърсителите.
От отчета става ясно, че и Местната власт потвърждава информацията на инж. Василев от Топлофикация Плевен.
През 2020 година към градската топлопреносна мрежа са присъединени 255 нови потребители. С тях общият брой на потребителите на централно парно в гр. Плевен става общо 31 830. От тях 29 625 са битовите абонати, 165 бюджетните, 1 769 стопански и 16 промишлени.
„Радвам се, че благодарение на усилената си и качествена работа успяваме да заслужим доверието на жителите на Плевен. Благодаря на всички колеги за отдадеността си в работния процес през миналата година, въпреки трудностите, с които тази година ни предизвика. Надявам се от тук нататък да продължим развитието си и да привличаме все повече жители на Плевен към нашите услуги“ заяви инж. Василев.
През миналата година Топлофикация Плевен е изградила и пуснала в експлоатация цели 18 нови абонатни станции. За 12 месеца е изградена и нова газоразпределителна мрежа с дължина от 2 900 метра, чрез която са присъединени нови 222 домакинства.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: