ПП Движение за права и свободи откри офис в Никопол

23.03.2021 16:34

Днес официално в Никопол беше открит офис на ПП Движение за права и свободи. Лентата прерязаха евродепутатът Илхан Кючюк и кандидата за народен представител и трети в листата на ДПС в 15 МИР Плевен Исмаил Гюлянлиев. На събитието присъстваха представители на ръководството на партията от областта и община Никопол, членове и симпатизанти.


„Предстоят изключително важни избори на 4 април – избори, които ще предначертаят пътя на България през следващите десетилетия. Избори, с които ние трябва да направим рестарт на държавността, рестарт на диалога между институциите, рестарт на доверието в политиците, рестарт на нашето общо бъдеще“, подчерта Исмаил Гюлянлиев.
„Този офис не е само български, а европейски. Защото Никопол има своето национално, а бих казал и европейско значение – не само заради географското положение и историята, а заради трудолюбивите хора от Никопол, които са навсякъде в Европа и работят със знанията, честността и достойнството си. Този повод е радостен, но той е и тъжен. Все повече български семейства са разделени – не по свое желание, тези хора са избрали пътя на гурбета. За това отговорност носи всяка една политическа сила. В по-малка степен ДПС, защото ние участвахме в съграждането на България, дадохме своя изключителен принос днес в България да има демокрация“, подчерта евродепутатът от ДПС Илхан Кючюк. Според него, днес България има нов шанс – да рестартира икономиката си, да модернизира всички сфери в обществения живот, благодарение на европейските средства. „Затова най-важният разговор за нашето бъдеще не може да бъде заключен между четирите стени на Министерския съвет. ДПС няма да приеме факта един човек, било то управител на джипка, да се разпорежда с нашето бъдеще. Джипката се превърна в порочен модел на управлението на страната. Но джипката не символизира интелекта, а прахосничество, безперспективност, всичко онова, което не е европейско“, категоричен бе Кючюк. „Важно е офисът да бъде пълен с хора, но още по-важно е да бъде пълен с идеи. Не е смисълът в това да се противопоставяме. Време е да си протегнем ръце и да изградим общото ни бъдеще“, обърна се към никополчани евродепутатът.
В новия офис на ДПС в Никопол ще работи технически сътрудник, за да бъде от полза на всички граждани.


КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: