Педагози от Плевенско обмениха опит в областната конференция по предучилищно и начално училищно образование

22.03.2021 9:28

В онлайн среда се проведе традиционната Областна конференция по предучилищно и начално училищно образование „Детската градина и училището – вълшебният свят на децата и учениците“, информират от Регионално управление на образованието – Плевен.

Секционните заседания се проведоха в три тематични направления, като всяка секция имаше своя тематичен символ:

  1. „Мениджмънт на образователната институция – иновативни практики за управление“ – СЪРЦЕ.
  2. „Приемственост детска градина и начално училище – добри практики на взаимодействие в подготовката и готовността на децата за училище“ – ПРОЛЕТЕН БУКЕТ.
  1. „Качество на образованието – добри практики на взаимодействие в подкрепа на личностното развитие на децата и учениците“ – УСМИВКА.

В програмата на конференцията бяха включени 35 доклада, представени от педагогически специалисти от детски градини и училища от област Плевен, както и от студенти от Педагогически колеж-Плевен.

Сърдечни поздрави към участниците във всяка секция отправиха децата и ученици от ДГ „Огнян Михайлов“ гр. Кнежа, НУ „Патриарх Евтимий“ гр. Плевен и ДГ „Зорница“ гр. Плевен. Тематичните символи, изработени от учители, деца и родители, създаваха емоционална атмосфера и преживявания, казват от РУО – Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: