Над 70% от абонатите на Топлофикация – Плевен със сметки под 100 лева за студения февруари

17.03.2021 12:50

В изпълнение на препоръката на КЕВР към топлофикациите от края на миналата година да информират по-подробно своите абонати за тяхното потребление, Топлофикация Плевен отново разпространи анализ на консумацията на топлинна енергия от абонатите си през месец февруари.

„През месец февруари Топлофикация Плевен е доставила с 15% повече топлинна енергия на своите абонати в сравнение със същия месец преди година.“ обявяват от Топлофикация Плевен.

Според анализа причината е в по-ниската средномесечна температура през миналия месец. По данни на НИМХ през 1 година тя е била 4,27 градуса, докато през февруари 2020 година е била цели 7,10 градуса.

„За месец февруари близо 71% от клиентите на Топлофикация Плевен, които използват централно отопление, са получили сметки до 100 лева.“ пише в анализа.

От Топлофикация Плевен напомнят на всички ползващи техните услуги, че на гърба на всяка фактура е поместена подробна информация за енергията и единиците на уредите. След 17 март фактурите ще бъдат разнасяни до клиентите, които ги получават на хартия. Всички абонати, които са заявили електронна фактура, вече имат достъп до нея.

Допълнителна информация може да бъде намерена на сайта на Топлофикация Плевен, както и на телефоните за връзка.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: