Пламен Тачев: Ще работя за това парк „Кайлъка“ да стане поддържано, красиво и чисто място за разходка и отдих!

12.03.2021 13:16

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ Пламен Тачев, който през лятото на 2020 година дари 75 чисто нови кошчета за отпадъци за парк „Кайлъка“ в Плевен, категорично заяви, че ще продължи с подобни инициативи, за да се превърне паркът в едноподдържано, красиво и чистомястозаразходка и отдих.

„Кошчетата са само първата стъпка. Ще се боря за още и още подобрения – плевенчани го заслужават! И знаят, че каквото съм обещал, съм го изпълнил!“, каза още Тачев, който е трети в листата на ГЕРБ-СДС за Плевен.

Преди дни от Брюксел, за да подкрепи Тачев, пристигна европейският депутат от ГЕРБ Емил Радев, който също приветства инициативите на Тачев за парка.

Припомняме, че Тачев бе единственият народен представител от Плевен, който откликна на призива на плевенчани за подобряване състоянието на „Кайлъка“. През лятото той се срещна с председателя на „Доброволци за Кайлъка“ Мирослав Грозданов и с певицата ЛюсиДяковска – създател на Фондация „Аз съм Кайлъка“. Тогава и двамата заявиха, че паркът спешно се нуждае от нови кошчета за отпадъци. Тачев приветства идеята и обеща да ги осигури. Само месец по-късно кошчетата вече бяха поставени в парка.

Подкрепете Пламен Тачев! 28/103

Видео с отчета на Пламен Тачевкато народен представител за периода 2009-2021 година, вижте тук:

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: