ОУ „Цветан Спасов“ – Плевен предлага качествено образование и възпитание!

12.03.2021 16:16

ОУ „Цветан Спасов“ – Плевен е училище с дългогодишна история и традиции. През годините се утвърждава като образователна институция, предлагаща качествено образование и възпитание.
Училището разчита на екип от висококвалифицирани професионалисти, които базирайки се на своя опит и професионални умения, подпомагат личностното развитие на всеки ученик, подпомагат кариерното ориентиране и възпитават в ценности, толерантност и отговорност.
ОУ „Цветан Спасов“ – Плевен разполага с просторни и светли класни стаи, оборудвани с мултимедийни проектори и монитори с тъчскрийн екран, кабинети по информационни технологии, музика, технологии и предприемачество, физкултурен салон.
За учебната 2021-2022 година се организира прием в пети клас в общо 6 паралелки, от които с изучаване на български език и литература – две, математика – две и английски език и информационни технологии и компютърно моделиране – две паралелки.
Подаване на заявления за записване на ученици (по образец) ще се извършва от 15.06.2021 г. до 30.06.2021 г. в училището или онлайн.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: