Сдружение „Артилерия“ – Плевен награди офицер от Единния център за начална подготовка

11.03.2021 10:15
В чест на 100 години от боевете на 9-та Плевенска пехотна дивизия при Дойран и 150 години от рождението на ген. Владимир Вазов, Сдружение „Артилерия-ген. Владимир Вазов“ – гр. Плевен, учреди награда „Ген. Вл. Вазов“. Намерението е да се връчва на младши офицери от артилерията, изявени с професионализъм, организационна култура и отговорност-качества, които им осигуряват успехи във военната дейност.
Намирайки аналогия със службата на ген. Владимир Вазов, след съгласуване със Сектор „Артилерия“ на щаба на Сухопътни войски, с преките командири и началници, вземайки в предвид и нашето мнение съставено от личните ни впечатления, Управителния съвет на сдружението определи за носител на наградата „Ген. Владимир Вазов“ за 2021 година подполковник инж. Пламен Кръстев Маринов, зам.-началник щаб на Единен център за начална подготовка – Плевен. Той изпълнява общовойскова длъжност на която се справя също така професионално.
Наградата беше връчена на ритуалния плац на войскови район 1163 пред целия личен състав на ЕЦНП от председателя на сдружението о.з. подполковник инж. Радослав Георгиев.
Снимки и информация: ЕЦНП – Плевен
#тагове:

НАЙ-НОВИ: