Проф. Гечев: АЕЦ „Белене“ е проект, който би допринесъл за националната независимост и сигурност на България

11.03.2021 9:53

ЦИК ще си затваря очите до изборите, те няма да си мръднат пръста като очевидно мнозинството в Комисията е назначено от ГЕРБ и техните сателити и това е битка на живот и смърт.  Никакви закони, никакви правила  не ги интересуват. Това заяви в предаването „Актуално от деня“ проф. Румен Гечев, водач на листата на Коалиция „БСП за България“ за 15-ти МИР – Плевен на въпрос докога ЦИК ще си затваря очите за нарушенията на Бойко Борисов. Кандидатът за народен представител от БСП коментира и че мерките, които взема правителството в кризата с коронавируса нанасят вреда както на българската икономика, но и на психиката на децата и на всички българи.

Според проф. Гечев следващото правителство на България ще завари много тежко наследство, а бъдещите поколения ще плащат за финансовото удобство и милиардите, които разхвърля Борисов от джипката си преди изборите.

АЕЦ „Белене“ е проект, от който зависи икономическата и социалната съдба не само на Плевенския регион, но би имал силно, позитивно въздействие върху цялата българска икономика, би допринесъл за националната независимост и националната сигурност на България, категоричен бе проф. Румен Гечев. Мотото на нашия силен екип в листата на БСП в Плевен е „Белене“ – сега или никога!“, добави той. И припомни, че в изграждането на площадката вече са вложени над 2 млрд.лева.

Цялото интервю на проф. Румен Гечев:

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: