Корнелия Нинова връчи електронни карти на нови членове от Благоевградска област

10.03.2021 8:33

БСП е единствена алтернатива на сегашния модел на управление беше едно от най-честите изказвания при масовото връчване на електронни карти за членство по време на обиколката из Благоевградска област на председателя на БСП Корнелия Нинова.

Лидерът на БСП връчи лично партийните книжки на влелите се в партийните редици от Гоце Делчев и Благоевград повече от 60 души.

След старта на Националната кампания за прием на нови членове, обявена през януари от Нинова, когато тя призова всеки, който споделя ценностите и политиката на БСП да се присъедини към партията, се отзоваха много млади хора от Благоевград. Те бяха приветствани с „Добре дошли“ в партията лично от лидера на българските социалисти на събитие в Историческия музей в града.

Освен новите членове в БСП се завръщат и бивши партийци, напуснали партията през годините заради несъгласие с политиките на бивши ръководства.

„През последните месеци интересът и включването на нови членове означава, че има сериозно осъзнаване на факта, че единствено БСП е алтернативата на това управление. Защото само ние, от БСП, можем да дадем друга стабилност и перспектива. Постъпването на нови членове в партията е признание и към вас, които сте дали сили и енергия през годините за тази партия“, подчерта лидерът на БСП, обръщайки се към присъстващите от актива на социалистите в Гоце Делчев, Сатовча и Благоевград.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: