Седмица на отворените врати в София Франс Ауто – Плевен

09.03.2021 10:01

От  9 до 14 март от 10 до 17:00 ч. София Франс Ауто-Плевен отваря вратите си за всички желаещи да тестват гамата на PEUGEOT и изцяло новия пикап ISUZUDMAX. Един отвсички тествали ще спечели уикенд с новия PEUGEOT 3008 с пълен резервоар. На разположение за пробно шофиране ще бъдат PEUGEOT 208 – Автомобил на годината за 2020 г., PEUGEOT 2008 –носител на награда за дизайн RedDot, новият 3008 в конвенционална и Pluginhybrid версия с мощност от 300 к.с., 7 местниятPEUGEOT5008  и изцяло новият пикап ISUZUD-MAX, с подобрена аеродинамика и системи в помощ на водача от последно поколение.

PEUGEOT 208

PEUGEOT 208 с динамичен и отличителен стил, получи признание с наградата „Автомобил на годината за 2020 г.“ в Европа.  Моделът пренаписва правилата в B сегмента. Наличен както в електрическа версия, така и с двигател с вътрешно горене, PEUGEOT 208 предоставя силата на избора на бъдещия си водач. Дизайнът му носи ДНК-то на Марката с Full LED предни фарове с трите характерни черти под формата на лъвски нокти. Оборудван е с PEUGEOT i-Cockpit ® (head-up дисплей, компактен волан и сензорен екран) с 3D инструментален панел, който подобрява сигурността

PEUGEOT 2008

Новият PEUGEOT 2008 се позиционира в сърцето на компактния SUV сегмент. С мощен стили големи колела, новият  PEUGEOT 2008 е обект на желание. Той постига амбицията да отгърне нова забележителна страница в историята на SUV автомобилите на PEUGEOT и е напълно в съвременната стилистика на марката, като същевременно разкрива своя собствена индивидуалност. Двигателите с вътрешно горене са оборудвани с най-новите технологични постижения на PEUGEOT и със система Stop&Start и филтър за твърди частици.

PEUGEOT 3008

Новият PEUGEOT 3008 е с обновен облик и отличителен дизайн, който засилва елегантното му  излъчване. От момента на лансирането си новият 3008 се предлага в бензинова, дизелова и plug-in hybrid версия. PEUGEOT 3008 включва всички системи в помощ на водача от най-ново поколение, сред които Система за нощно виждане Night Vision, уникална в сегмента на компактните SUV автомобили – засича живи същества (пешеходци/животни) пред автомобила през нощта или при намалена видимост.

PEUGEOT 5008

Новият Peugeot 5008 е със 7 места и възможност за данъчен кредит. Оборудван е с технологии от последно поколение. PEUGEOT i-Cockpit® усилва усещанията с нов висококачествен дисплей, нов 10-инчов сензорен екран с висока разделителна способност и осигурява по-голяма безопасност, като предоставя най-новите системи в помощ на водача.Проектиран да превъзхожда, новият SUV PEUGEOT 5008 ще ви съпътства в ежедневните ви задачи и в свободното време. Съществуват неограничени възможности с новата му модулност, способна да превозва до 7 души без да се прави компромис с удоволствието от шофирането и комфорта.

ISUZUDMAX

По-способен от всякога, изцяло новият ISUZU D-MAX  предвещава здравина от следващо поколение. С характеристики като системи за безопасност от последно поколение, обновена информационно-развлекателна технология и подобрен комфорт, той е резултат от вековния опит на ISUZU да създава най-качествените товарни автомобили в света. Независимо дали е извън пътя или на пътя, дали е помощник в работата или участник в забавлението, D-MAX променя понятието надеждност – днес и с всеки следващ ден.

АКСЕСОАРИ, СКУТЕРИ И ВЕЛОСИПЕДИ

Посетителите ще могат да видят пълната гама на Peugeot, както и гама скутери и велосипеди на френската марка. Гама аксесоари и фен артикули на марката ще са на разположение за покупка.

ГОЛЯМАТА НАГРАДА

Всички тествали ще участват в томбола за награда – уикенд с новия PEUGEOT 3008 с осигурен пълен резервоар.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРЕФЕРЕНЦИИ

На място в дните на събитието ще има възможност за обратно изкупуване на клиентски автомобили и предоставяне на предварителна оценка. Всички клиенти със закупен нов автомобил в рамките на отворените врати ще получат подарък Автокаско за първата година от договора.

Тестовете ще бъдат осъществявани при спазване на всички противоепидемични мерки от 9 до 14 март в София Франс Ауто – Плевен в ж.к. Дружба, м.Чаира N 11. Всеки желаещ може предваритено за заяви онлайн желан модел за тест.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: