Благотворителна кампания, посветена на майчинството, се проведе в ДГ „Калина“ – Плевен

09.03.2021 15:09
„Майчинството е божествен дар, който олицетворява безусловната и безценна любов в живота.Майчината любов носи нежност, грижа, състрадание, търпениевсеотдайност, безсъние, жертвоготовност. Майката е енциклопедията на всички житейски стъпки и чуства на детето, израствайки като човек и личност“. Вдъхновени от тези красиви думи на Красимира Георгиева- първия музикален учител в градината, и окрилени от празника на майките- тези, които даряват живот, децата, родителите и учителите от ДГ „ Калина“ – Плевен, се включиха с желание и интусиазъм в благоворителната акция за събиране на пластмасови капачки.
В това благородно дело се включиха живущите на ул.“Ведрина“№13 от ЖК „ Мара Денчева“ и Татяна Николова, бивш учител в градината. С тази инициатива се присъединиха към благотворителната кампания „Капачки за бъдеще“.
Когато човек дарява от сърце, става по-добър и по-богат, а всяка малка добрина ще помогне за изграждането на един по-добър свят, една по-добра България и едно по-добро бъдеще за всички. Благодарим на Вас и Вашите родители!, казват в обръщение към децата от ДГ „Калина“.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: