Проф. Д-р Григор Горчев, водач на листата на ГЕРБ – СДС – Плевен: Правил съм политика дори като съм въвеждал нови методики на лечение

08.03.2021 14:26

По повод 8-ми март – Международния ден на жената, проф. д-р Григор Горчев, водач на листата на ГЕРБ – СДС в Плевен и Мирослав Петров, втори в листата с кандидати за народни представители, се срещнаха с представителки на дамската структура на ГЕРБ в града в неформална обстановка. На срещата присъства и д-р Мариана Лазарова, пета в листата и представител на СДС. Срещата бе инициирана от Десислава Панталеева, областен организационен секретар на ЖЕНИ ГЕРБ – Плевен. Проф. Горчев поздрави дамите за празника, пожела им здраве и много усмихнати дни.
„За мен женската аудитория ми е много близка и позната, защото години наред съм отдаден на грижата за женското здраве. Посветил съм живота си на това.”, сподели проф. Горчев.
„ Твърдо реших да вляза в политиката, защото смятам, че ще съм полезен. С моя опит, който никак не е малък, в областта на здравеопазването, образованието, науката, в социалната сфера като цяло, мога да дам много. Аз съм човек, който като започне нещо, го докарва докрай, не се предавам пред нищо. Аз съм оптимист, затова съм категоричен, че ще успеем. Ще водим позитивна кампания, отворена към хората. Смятам, че заедно с всички останали от листата, които са хора с опит и авторитет, ще постигнем така желания успех. Защото смятам, че съм правил политика преди да вляза в политиката – като съм въвеждал нови методики на лечение, като съм променял остарелите подходи в образованието на студентите, като дори закривал преди 8-9 години два колежа в Търново и Русе, с цел да направим в Плевен факултет за обучение на специалистите по здравни грижи на едно високо европейско ниво. Категоричен съм, че за Плевен може да направим още много, за да стане един наистина европейски център. Това е нашата задача и роля сега. И ние ще го направим”, категоричен бе проф. Горчев.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: