Пълна подкрепа получиха кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България“ от жители на населени места от община Левски

06.03.2021 10:09

Кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България“ от 15 Плевенски МИР проф. Румен Гечев, Стефан Бурджев и Антонио Василев се срещнаха с жителите на населените места от община Левски.


В Стежерово, заедно с кмета на общината Любка Александрова, те дадоха своята подкрепа преди балотажа на частичните избори за кмет на селото за кандидата на БСП Пепа Костова. Кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България“ от 15 Плевенски МИР разговаряха с местните хора за проблемите на селото и региона и отговаряха на въпроси на гражданите. Те се поклониха пред паметника на загиналите за Освобождение в селото и паметната плоча на първия генерален директор на БНТ, който е родом от Стежерово.


Проф. Румен Гечев, Стефан Бурджев и Антонио Василев се срещнаха и с жители на Българене, като домакин и организатор на срещата беше кметът на селото Йордан Дончев от БСП. На срещата те разговаряха с гражданите за програмата на партията, като присъстващите споделиха виждания и зададоха важни за българското село въпроси.
Обиколката на тримата кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България“ от 15 Плевенски МИР продължи в Обнова, където те бяха посрещнати от кмета на селото от БСП Анелия Пашунова.
И в трите населени места от община Левски, кандидатите за народни представители получиха пълна подкрепа за програмата на БСП и акцентите, свързани с развитието на Плевенски регион.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: