Полина Цанкова: Плевен заслужава бензиностанция със справедливи цени

02.03.2021 8:53

Народният представител от ПП  ВОЛЯ Полина Цанкова внесе листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в РИК в Плевен, където е водач.

„Плевенчани  заслужават тук да бъде изградена бензиностанция със справедливи цени на горивата. Ако Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ е в следващото управление, то ние поемаме ангажимент да реализираме проекта за държавна верига бензиностанции в цялата страна, който прокарахме в 44-то Народно събрание. Ще работя всеотдайно за това, защото и плевенчани трябва да имат достъп до такива цени. Това е приоритет в нашата предизборна програма. Ще имат и друг шанс – да подпишат Договора с Веселин Марешки, с който той поема личен ангажимент за това. Скоро договорът ще бъде публикуван, но интересът към него расте лавинообразно“, заяви Полина Цанкова.

Тя припомни, че плевенчани одобряват и другия приоритет на ВОЛЯ – за безплатни лекарства за ученици до 18г. и пенсионери над 65г. „Лекарствата са голямо перо във всяко семейство. Отдавна трябваше да бъде въведено като мярка, особено в такава икономическа и здравна криза. След като държавата има милиарди за излишни самолети, то трябва да извади пари и за българските деца и пенсионери.Хората са преди техниката!“, каза още Полина Цанкова.

Тя допълни, че сред приоритетите й е изграждането на обходния път на града, чието изпълнение залежава от години и би облекчил натоварения трафик в града.

Листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Плевен  съставена от образовани, интелигентни хора, с отлична квалификация в различни области.

Полина Цанкова е депутат в 44-то Народно събрание. Заместник-председател на Комисията по външна политика, член е на Комисията по енергетика. По образоване е инженер.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: