В Червен бряг зарадваха с мартенички служители в различни институции

01.03.2021 15:06

Честита Баба Марта! Странно е, как един ден в годината кара настроението на всички да се повиши… Как изпълва атмосферата с еуфория! Но хубаво странно! Поне за нас! Днешният ден именно с тази непристорена еуфория, същност беше целта на инициативата „Мартеничка направи – на институция я подари“.

Мартеничките бяха изработени в продължение на месец преди празника. Няколко седмици в Център за обществена подкрепа – Червен бряг бяха проведени мартенски работилници. Деца потребители на социалната услуга, доброволци и деца от местните училища се включваха с ентусиазъм и еуфория в изработването на мартеничките.

Причината за днешните посещения в институциите – РУ на МВР – Червен бряг, РСПБЗН – Червен бряг и ОЗД – Червен бряг, Община Червен бряг и клуб на пенсионера, бяха сключените споразумения за сътрудничество по между ни, а поводът бе първият пролетен празник. Всички служители, които получиха мартеници изработени от децата на СОНИК СТАРТ останаха приятно изненадани и с приповдигнато настроение.

Благодарим на всички заедно и на всеки по отделно – не просто за участието, а за това, че вложихте сърце в белите и червени конци, с които закичихме днес институциите.

Информация и снимки: Център за обществена подкрепа – Червен бряг

#тагове:

НАЙ-НОВИ: