На вниманието на бизнеса в Плевен! Съвместна инициатива помага на частния бизнес да стартира онлайн магазини

01.03.2021 12:31

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Банка ДСК, Mastercard и Cloudcart обединяват сили в помощ на бизнеса, изправен пред предизвикателството COVID-19, чрез инициативата „Успешни заедно. Развий своя бизнес онлайн“. За това информират от Пресцентъра на Община Плевен. Ако дигитализацията на бизнесите доскоро бе препоръчителна за развитието им, то в контекста на сегашните ограничения тя се превърна в ключова стъпка за оцеляването им и затова проектът ще спонсорира и ще предостави напълно безплатно 130 абонамента за 1 година за онлайн магазин в платформата CloudCart.

По този начин всички засегнати от икономическите последствия от пандемията производители и търговци могат да стартират напълно безплатно свой онлайн магазин и да реализират продажби в онлайн пространството. За да получат своя пакет с едногодишен абонамент за онлайн магазин и услуги, представителите на бизнеса трябва да кандидатстват на специалната страница на инициативата в сайта на ИАНМСП, всички икономически дейности са допустими за участие.

Линк към инициативата: https://www.sme.government.bg/?p=52800

Инициативата няма скрити такси и се изпълнява с идеална цел – да подпомогне българските производители, които изпитват затруднения в осъществяването на физическата си търговска дейност.

Организаторите обръщат внимание на представителите на бизнеса на територията на община Плевен, за да може максимален брой работещи в частния сектор да се възползват от възможността да се сдобият със собствен онлайн магазин.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: