ДПС регистрира листата си с кандидати за народни представители в 15-ти МИР – Плевен

28.02.2021 16:44

ДПС регистрира листата си с кандидати за народни представители в 15-ти МИР – Плевен. Това стана в следобедните часове днес в Районната избирателна комисия.

Регистрираме една млада и амбициозна листа, изградена от експерти и авторитети в нашата партия, каза областният координатор на ДПС и втори в листата Марио Рангелов. Надяваме се да потвърдим и да надградим резултатът в област Плевен, благодарение на нашия труд и на това, че вече втори мандат работим с настоящия ни народен представител и водач на листата Велислава Кръстева, добави той.

Кампанията този път ще е различна, така както е различно и времето, в което тръгваме на най-важната среща с нашите избиратели – парламентарните избори, каза водачът на листата на ДПС Велислава Кръстева. Кампанията, добави тя, ще е базирана традиционно на лични срещи с нашите избиратели, но този път ще заложим повече на работа през социалните медии, където ще търсим личния контакт. ДПС е характерно с това, че общува очи в очи със своите избиратели, търсейки тяхното доверие и подкрепа, чувайки техните гласове, това, което те изискват от нас. Най-важното, което ние искаме да постигнем по време на кампанията е да поговорим с нашите избиратели за това какво е необходимо на страната след 4 април. Защото на 4 април трябва да осигурим рестарт на държавността, категорична бе Велислава Кръстева.

Ето и пълната листа на ДПС:

Велислава Кръстева

Марио Рангелов

Исмаил Гюлянлиев

Шенджан Куртанова

Тома Терзиев

Васил Петков

Свилен Огнянов

Майдън Сакаджиев

Илхан Куртаджъ

Момчил Митов

Илиан Селимски

Мелек Салиева

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: