В три села от област Плевен днес избират отново кметове

28.02.2021 8:11

В три села от област Плевен днес ще се проведат частични кметски избори. Това са Николаево, община Плевен, Стежерово, община Левски и Славовица, община Долна Митрополия.

Четирима са регистрираните кандидати за кмет на село Стежерово.

Кандидатите са – Александър Димитров, издигнат от ПП „Републиканци за България“, Георги Георгиев от ПП ГЕРБ, Диан Димитров, предложен от ПП БЗНС и Пепа Костова, кандидат на Коалиция „БСП за България“.

Петима са регистрираните кандидати за кмет на село Николаево. Ето и кои ще си оспорват кметското място в село Николаево – Красимира Симеонова, кандидат на ПП ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ”, Ваня Орозова, предложена от ПП  „Движение България на гражданите”, Илю Николов, издигнат от КОАЛИЦИЯ „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ”, Цветослава Иванова, кандидат на ПП  „ВОЛЯ” и Георги Мончев, предложен от ПП „Републиканци за България”.

Шестима са кандидатите за кмет на село Славовица. Това са Детелина Георгиева, издигната от ПП „Възраждане на отчетството“, Аня Христова, предложена от ПП  „ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ”, Стилиян Крумов, кандидат на ПП „Републиканци за България“, Галя Тодорова от ПП „Движение България на гражданите”, Георги Георгиев, издигнат от ПП „ГЕРБ” и Георги Маринов, предложен от ПП АБВ.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: