„Изправисе.БГ“ представи листата си за Плевен за предстоящите парламентарни избори

26.02.2021 16:29

Председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова представи днес на пресконференция  листата с кандидати за народни представители за 15-ти МИР – Плевен. Водач е Юлиян Ненчев, който е родом от Плевен. Втори в листата е едно от познатите лица от местната политика – Емил Райков. Сред кандидат-депутатите са Пламен Дилов, Цветомира Добрева, Ирена Дилкова, Стефан Петков, който беше и зам.-кмет на Плевен и други.

Манолова бе категорична, че „Изправи се.БГ“ ще се бори за трето място на парламентарния вот и се надява да имат силна група в 45-то Народно събрание. Лидерът на гражданската платформа заяви, че естестени партньори биха им били партията на Слави Трифонов и „Демократична България“. Не сме формация на елита, а ще защитаваме обикновените хора, каза още Мая Манолова.

По-рано днес тя откри офис на „Изправи се.БГ“  в Червен бряг. След това в центъра на село Славовица закри кампанията за частичните избори там. „Изправи се.БГ“ има кандидати за кметове в две села от област Плевен за предстоящия вот в неделя – Галя Игнатова за село Славовица и Ваня Орозова за село Николаево.

Снимка:архив

#тагове:

НАЙ-НОВИ: