Спортни магазини в Плевен, предлагащи мъжки маратонки Nike

19.02.2021 16:21

 

Кои са Nike

Nike е марка спортни стоки, които смело можем да кажем, че се нарежда сред първите пет световни гиганти  в тази сфера. Компанията е американска и се подвизава на пазара от 1978г. под познатото ни име, но съществува от преди това като Blue Ribbon Sports. Тя носи името на гръцката богиня на победата Нике, а интересен факт е, че всъщност из цял свят е позната под грешното наименование „Найк”. Няма как да пренебрегнем, факта, че гореспоменатата марка е спонсор на различни спортове, като едни от най-известните атлети, които не ѝ изневеряват за Роналдиньо и Фернандо Торес. Дизайнът и удобството в технологията, по които се правят маратонките Nike, си създава световен клуб на привърженици, които са върли любители на марката. Особено често може да забележите мъже, които залагат само на тези обувки във фитнеса, на корта, да тичат в парка и т.н. Ако и Вие сте от тях и се чудите от къде да си набавите още един такъв чифт, по-надолу ще разгледаме няколко спортни магазина  гр. Плевен, които предлагат мъжки обувки Nike.

Lotus Sport

Няма как да не започнем именно с тях. Физическият обект на магазина е в гр. Плевен, ул „Цар Борис III”, №5, като предлага работно време до 19:30ч., съобразявайки се с всички хора, които имат работен график. Ако все пак сте от твърде ангажираните хора, които нямат време за пазаруване, то можете да посетите онлайн магазинът им lotus-sport.bg, където на спокойствие да разгледате всички артикули. В него можете да намерите не само обувки Nike, но и всякакви други спортни стоки на тази и други големи марки. Имат добри оферти за отстъпки, бърза доставка и най-хубавото – ваучери за подарък.  Не се колебайте да надникнете и да пазарувате с един клик.

Decatlon

Decatlon е друг предпочитан магазин за спортни стоки, който е част от верига в цялата страна. В Плевен той се намира на бул”Европа” №6 и в него можете да се насладите и разгледате всякакви екипировки, спортни пособия дрехи и разбира се обувки, в това число и на марката Nike.

Sport Vision

Както по-горните магазини, така и този предлага спортни стоки за всички възрастни, включително и за деца и има своя онлайн аналог в интернет пространството.

SPORT DEPOT

Можете да го разгледате всеки делничен ден и събота от 10:00 до 19:00ч.  на пл. „Свобода” 25, намира се в Central Mall Pleven. Той също е част от верига из цялата страна, която предлага едни от най-известните световни марки в спорта.

Ballistic Sport Shops

За върлите и ангажирани почитатели, работното време е чак до 20:00ч., защото всеки има право да бъде добре облечен и обут. Магазинът се намира на ул „Данаил Попов” 9А и сами трябва да се убедите колко ценни артикули има, особено, ако сте истински ценител.

Накрая ще кажем, че който има вкус и не прави компромиси със себе си и здравето си, спортува и носи удобни обувки и дрехи от качествени материи. Не забравяйте да правите тренировките си с марковите обувки на Nike, които, както сами се убедихте, можете да намерите на много места, че дори и в интернет и онлайн магазините.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: