Какво не трябва да правите, за да не разрушите връзката си?

19.02.2021 14:00

 

С малки изключения, никой не започва връзка с намерението да я разруши. И все пак, това често се случва. Кои са неумишлените действия, с които си докарвате раздяла?

Неполагане на усилия 

Когато се чувствате удобно с някого, несъзнателно просто спирате да си давате зор (образно казано), както в началото. Това е грешка номер едно! Ако престанете да правите комплименти и нежни жестове, ако сте станали вяли и банални в секса, защото вече имате половинката си и я считате за спечелена завинаги… е, точно тогава я губите – отново, завинаги!

Обиди

Всеки негативизъм, най-вече обидите, никак не влияе добре на връзката. Макар и под формата на шега, при често повтаряне на някои недотам ласкави епитети може да се предизвика разрив във взаимоотношенията.

Губите себе си

Вашата половинка ви е харесала такива, каквито сте. Ако в стремежа си да угодите на другия, вие започвате да се променяте коренно – спрете, докато е време. Изгубите ли себе си, и любимият човек ще изгуби интерес към вас.

Изневяра

Сама по себе си, тази дума е достатъчно разрушителна, така че няма какво повече да се добави.

Забравяте за приятелите си 

Любимото същество стои на първо място. Но никога, при никакви обстоятелства, не пренебрегвайте приятелите си. Те ще ви останат верни, докато половинката… не се знае със сигурност.

Сравнявате я/го

Не го правете! Колкото и да сте били щастливи в предишните си връзки, щом се е стигнало до края им, значи не всичко е било идеално. И не трябва да бъде. Човек е безличен, ако няма недостатъци. Може би сте споделяли с предишния си партньор секс играчки, дилда или други нестандартни забавления. Ако и със сегашния може да споделите това удоволствие, то Ви препоръчваме секс магазин Passion.BG.Това обаче автоматично не означава, че сегашната ви любов трябва да бъде на същото интимно ниво. Изборът е ваш – важното е да не наранявате, бъдете честни с човека до вас, но не сравнявайте – това убива връзката!

Опитвате се да я/го промените 

Това е лошото продължение на сравняването. Да се опитвате да промените любимото същество, това индикира едно нещо – вие не обичате него или нея, а себе си.

Намесвате миналото

Миналото затова е такова – трябва да си остане там. Има само един път във всяка връзка и той е: напред.

Премълчавате недоволство

Ако нещо не ви харесва, си го кажете, но без да обиждате. Откритостта е съществена за дълготрайността на една връзка. Ако сте недоволни от нея или него в леглото, дайте идеи за освежаване, които ще се харесат и от двама ви. Промяната сте вие самите, инциирайте я!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: