Плевенската филхармония ни предлага ново изживяване с Васил Петров и Русалина Мочукова

16.02.2021 11:10
След шеметното начало с ГЕОМАРЧАЛО и „ЛЮБОВ“, Плевенската филхармония ни вкарва в ново изживяване с Васил Петров и Русалина Мочукова. Отложения от м. Декември концерт на „VOCALISSIMO” ще се състои на 25 февруари от 19 часа.
Концертът на „VOCALISSIMO” представлява красиво съчетание от музика към хитови филми, откъси от мюзикъли и популярни канцонети, любими оперни и оперетни арии и дуети.
Под диригентството на Владимир Бошнаков ще се представят като солисти неповторимият Васил Петров и Русалина Мочукова.
ВАСИЛ ПЕТРОВ – един от най-успешните джаз и поп изпълнители в България, често е солист на Плевенската филхармония. Заради богатият му баритонов глас, техническо майсторство и емоционална дълбочина е наричан „Българският Франк Синатра”.
РУСАЛИНА МОЧУКОВА – солистката на Старозагорската опера е постоянен гост-преподавател в „Studio Clang Art” – Виена, където води майсторски класове „Bellcanto Bella Voce” с американската пианистка Chanda VanDerhard.
Спазвайки всички изисквания в епидемична обстановка, местата в зала „Емил димитров“ в читалище „Съгласие“ са ограничени.
Всички закупени билети важат без презаверка!
Билетите на цени от 10, 12 и 15 лв. са в продажба в Билетните центрове на Плевенска филхармония : Площад “Свобода” с работно време : 10 ч.-13 ч. и 15 ч.-18 ч. Читалище “Съгласие”с работно време : 10 ч.-13 ч. и 15 ч.-18 ч. Бул. “Данаил Попов” 15 с работно време : 12 ч.-16 ч.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: