Успешен старт с видео послание на инициативата в подкрепа на абитуриенти в неравностойно положение

09.02.2021 16:05

Успешен старт с видео послание на инициативата на Национално сдружение на сираците в България в подкрепа на абитуриенти в неравностойно социално положение. Тази година кампанията, която по традиция подкрепя младежи в област Плевен, е по-мащабна и има за цел да обхване повече зрелостници в страната.

„Щастливи сме, че хора с големи сърца станаха лица на кампанията и призовават чрез видео обръщение всички добри хора да се обединим и помогнем на младите хора да имат ясно бъдеще! Огромни благодарности към г-жа Цветелина Дочева за прекрасната организация и на Ивелин Иванов и Калоян Колев от Боксов клуб „Шумен Груп“ и спортен клуб „ММА“- Шумен за насърчителните думи и послания, а именно „Да бъдем добри“! Благодарим Ви от сърце! Бъдете здрави и благословенни, Вашата помощ е огромна за младежите, лишени от родителска грижа!“, казва председателят на Сдружението Слави Михайлов.

Ще припомним, че за разлика от предишните години, сега ще бъдат дарени не дрехи и обувки за бала на зрелостниците в неравностойно положение, а пари, които те дарешат как точно да използват.

Вижте видеото ТУК

#тагове:

НАЙ-НОВИ: