МУ – Плевен ще е домакин на Конгрес на българското анатомично дружество с международно участие

08.02.2021 10:50

В периода от 28 до 30 май 2021 г. в Телекомуникационния ендоскопски център (ТЕЛЕЦ) на Медицински университет – Плевен (МУ-Плевен) ще се проведе XXV Конгрес на българското анатомично дружество с международно участие. Регистрацията за научния форум започна на 15 декември 2020 г. и ще продължи до 15 март 2021 г.

Традиционният научен форум се организира на всеки две години, като домакин на предстоящия конгрес е катедрата по „Анатомия, хистология, цитология и биология“ на МУ-Плевен. Изтъкнати учени ще бъдат гост-лектори на събитието, които са утвърдени в своите области специалисти от Великобритания, Япония, Нидерландия и Германия, информират от Пресцентъра на Университета.

Участниците ще имат възможност да се изявят с орални презентации и електронни постери, както присъствено, така и чрез онлайн връзка. Направленията, в които могат да бъдат подавани резюмета за участие са клинична и хирургична анатомия, анатомични вариации, невроанатомия, антропология и клетъчна биология. Официалният език на конференцията е английски, припомнят организаторите.

Резюметата трябва да бъдат съобразени с изискванията на научната комисия, публикувани на сайта на МУ-Плевен:

http://www.mu-pleven.bg/index.php/bg/

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: