3 начина да откриете купони за онлайн пазаруване

03.02.2021 13:01

В днешно време е не само модерно да пазарувате онлайн, но и е много удобно и практично. Вие пестите време и пари, когато посетите онлайн магазин за дрехи, хранителни продукти или козметика. Освен това, можете да поръчате различни видове услуги, сред които са бързи кредити, хостинг за сайт или да изпробвате късмета си залагайки на спорт или казино игри в мрежата. По-хубавото е, че можете да се възползвате от промо кодове за отстъпка, като тук експертите от Отстъпка.БГ ще ви споделят пет начина да се снабдите с такъв вид купони, за да направите по-изгодни покупки и да пестите пари.

1 – Станете редовен клиент на онлайн търговец

Ако сте редовни клиенти на дадена компанията, която предлага продукти и услуги в интернет, то нищо чудно да Ви бъде изпратен промо код по имейла, с който да получите отстъпка при пазаруване. Да, наистина не всички фирми, предлагат такъв вид поощрения за клиентите си, но пък промоции съществуват и е добре да се възползвате от тях. Получаването на промоционален код Ви позволява да купите любимите стоки или да се абонирате за услуги, като от общата цена ще бъде приспаднат процента отстъпка. В крайна сметка ще останете доволни от инвестицията ви.

2 – Промо кодове от лоялната програма на търговеца

Част от търговците в мрежата, предоставят лоялна програма, в която можете да вземете участие. На база извършените покупки, ще Ви дават точки, които по-късно могат да се превърнат в промо кодове за отстъпки или да ги осребрите в реални пари. Ставайки лоялен клиент ще се възползвате не само от точков актив, но и от ВИП обслужване. Така например, букмейкърите имат лоялни програми, където потребителите получават различни индивидуални бонуси, промоции и други. Участието Ви в програмата за лоялност, е един добър начин да се снабдите с ваучери за отстъпка.

3 – Сайтове за промо кодове

Ясно е, че ако сте редовен клиент или сте част от програма за лоялност, ще се възползвате от преференции при покупка на стоки или поръчка на услуги. Това обаче вече не е задължително, тъй като има сайтове предлагащи промо кодове на различни търговци. Вие просто влизате в сайта, копирате кода, поставяте го на правилното място и вече имате намаление, което да Ви зарадва. Отстъпките могат да бъдат различни, като например 1%, 10%, 25%, 50% и по-високи. Много хора използват подобни онлайн платформи, за да пестят пари в онлайн магазините.

Начин на използване на промоционален код

Независимо от начина, по който сте получили промо код, можете да го използвате, след като влезете в системата на търговеца, добавите продукт или услуга и намерите поле за въвеждането на комбинацията от букви и / или цифри, която ще Ви донесе намаление. Друг важен фактор е валидността на купона за пазаруване. Внимателно вижте условията, в които се споменава за колко време е годен промо кода. Ако пропуснете срока, няма да можете да се възползвате от офертата.

В редки случаи може да бъде получен безсрочен код за отстъпка. Той се дава главно на партньорите на компаниите търгуващи в мрежата. Ако сте юридическо лице обвързано с търговията и конкретен оператор, може да се възползвате и от тази екстра. И в двата случаи офертите са изгодни, а от Вас зависи на каква от тях ще попаднете сърфирайки в интернет.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: