Педагози от ОУ „Максим Горки“ – Левски участваха в онлайн обучение чрез платформата eTwinning

25.01.2021 8:44

На 19 и 20 януари 2021 година Център за развитие на човешките ресурси  в ролята си на Национална агенция по Програма „Еразъм+“ и Национално звено за координация по дейност eTwinning, организира и проведе Онлайн обучение на тема: „Европейските образователни програми в помощ на преподавателите на деца със Специални образователни потребности”.  В събитието, което се проведе на платформата eTwinning взеха участие Славка Ленкова, учител по английски език и Зоя Личева, педагогически съветник в ОУ „Максим Горки“, гр. Левски.

Славка Ленкова, като координатор на наградения със Сертификат за качество проект „Училище на 21-ви век – продължаващо образование“ и участник в обучителния курс „Има приложение за това“, предложи на участниците в обучението образователни платформи, които могат да се използват както в реална, така и във виртуална класна стая. Зоя Личева сподели интересни игри, използвани от нея в работата й като педагогически съветник и разказа за проекта „Селища и великани”, който беше изпълнен онлайн в пети и  шести клас.

Начинът да се стимулират съвременните деца да учат е чрез игра и удоволствие.  Всеки ученик може да бъде обучаван, без значение на неговите възможности, чрез персонализиране на начините и формите на обучение, казва Славка Ленкова.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: