Момиченце е първото бебе на 2021 г. в община Кнежа

21.01.2021 11:08
Момиченце е първото бебе на 2021 г. в община Кнежа. Малката Алис се е родила на 5 януари в МБАЛ – Кнежа, тежи 3,800 кг. и е висока 51 см, съобщават от Пресцентъра на Общината.
Днес, на Бабинден по стар стил, кметът Илийчо Лачовски и председателят на Общински съвет Кнежа Катя Герговска се срещнаха с Алис и нейните родители, за да поднесат подаръци на щастливото семейство. Алис получи златен комплект с монети, ваучер за бебешки дрешки и памперси, осигурени от Община Кнежа.
Нека нашата малка съгражданка расте здрава и много щастлива! Желая на цялото семейство късмет, радостни моменти, съпроводени със здраве и успехи!, казва кметът Лачовски.
Той е посетил и Акушеро-гинекологичното отделение в МБАЛ-Кнежа, за да поднесе поздрави по случай празника и да изрази своята благодарност към всички гинеколози и акушерки за неуморния труд и грижите, които полагат за новородените дечица.
Използвам случая да пожелая на целия екип на АГО крепко здраве, лични и професионални успехи! Нека старанията Ви бъдат високо оценени с уважение и обич от страна на всички хора! Честит празник!, добавя кметът Илийчо Лачовски.
Снимки: Община Кнежа
#тагове:

НАЙ-НОВИ: