Клиентите на „Топлофикация Плевен“ избират удобството и сигурността на електронната фактура

14.01.2021 15:08

“Топлофикация Плевен” напомня на своите клиенти, че могат да изберат да получават електронна фактура вместо хартиения вариант на месечната си сметка. Това може да стане като безплатно попълнят и изпратят заявление по образец. Формулярът може да бъде изтеглен от сайт на Дружеството (https://www.toplo-pleven.com), в раздел е-Фактура. Подаването на заявление става в Клиентския център на „Топлофикация Плевен“ или на имейл адреса – [email protected]. Предвид епидемичната обстановка в страната заради COVID 19 от предприятието отново призовават техните клиенти да изберат онлайн формата на услугите им.

„Наблюдаваме сериозен интерес у нашите клиенти към електронния начин за получаване на фактурите им. Те оценяват предимствата на е-Фактурата – бързина, сигурност, удобство, лесен достъп и защита на личните данни. Чрез въвеждането на тази услуга, ние правим клиентите си съпричастни за намаляването на изсичането на дървета за целите на производството на хартия и по този начин те подпомагат екологичния баланс.“, обяснява инж. Йордан Василев, директор на „Топлофикация Плевен“. По думите му с е-Фактурата клиентите им получават единен изглед за всички документи и пълна история и прегледност на документите в системата.
Инж. Василев посочи, че веднага след излизане на фактурата, клиентите са уведомявани с имейл съобщение на посочена от тях електронна поща. В текста на всеки получен имейл се съдържа линк, на който потребителят следва да потвърди получаването й. За удобство на клиентите, електронната фактура е в PDF и HTML формат, а в отделен прикачен файл има подробна справочна информация, касаеща данните за отчетен период.
„Електронната фактура е официален финансов документ, в който са отразени всички необходими данни и цялата информация, която получават и хората на хартиена фактура. С въвеждането на е-Фактурата се следва стратегията на „Топлофикация Плевен“ за повишаване на качеството на обслужване и модернизацията на клиентските услуги.“, заявява още инж. Василев.
Все повече клиенти на Дружеството се възползват и от възможността за онлайн плащане на задълженията си. Това става чрез системите ePay и по банков път.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: