Долни Дъбник получава средства за училищно игрище и ремонт на улици

14.01.2021 11:15
МОН отпуска 96552 лева за ремонт на спортна площадка „Игрище за баскетбол“ в СУ „Христо Ботев“ – Долни Дъбник. С ПМС №360 от 10.12.2020 г. са подсигурени 300 000 лева на община Долни Дъбник, предназначени за ремонт на улици и подстъпи към гробищните паркове в населените места. Това стана възможно благодарение на съвместните ни усилия със Стефан Бурджев, депутат в 44-то НС от ПГ на „БСП за България“, оценяваме неговата ангажираност и усилия в подкрепа на Община Долни Дъбник, информира кметът на община Долни Дъбник Иван Ветов.
Ремонтите са изключително необходими, тъй като уличните платна, водещи към гробищните паркове в населените места, са в лошо състояние и се нуждаят от цялостно обновяване. Съществуващите спортни площадки и игрища в двора на СУ „Христо Ботев“ са в незадоволително състояние и това затруднява реализирането на спортни дейности – учебни и извън класни.
Вярвам, че с реализирането на тези проекти ще направим още една стъпка към нашата цел- да превърнем община Долни Дъбник в по-добро място за живот. Благодаря на Правителството за разбирането и оказано доверие ! Благодаря на г-н Бурджев за помощта и съдействието!, добавя още Иван Ветов.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: