Търговците на мартеници в Плевен могат да изтеглят онлайн заявление за издаване на разрешително

13.01.2021 16:06

Предвид спазването на противоепидемичните мерки и избягване струпването на хора, Община Плевен апелира търговците на мартеници да изтеглят заявление за издаване на разрешение за поставяне на преместваеми обекти от интернет страницата на местната администрация. Документът е достъпен на https://pleven.bg/bg/ustroystvo-na-teritoriyata/izdavane-na-razresheniya-za-postavyane-na-premestvaemi-obekti, раздел „Образци“. Попълнените заявления за издаване на разрешения се подават от 15.01.2021 г. (петък) до 25.01.2021 г. (понеделник) в 16.00 часа. Подаването става в Центъра за административно обслужване към Община Плевен на пл. „Възраждане“ 4, информират от Пресцентъра на местната администрация.

Местата за търговия на открито за продажба на мартеници са общо 100, разположени пред зелените площи на ул. „Васил Левски“ от големия фонтан на пл. „Възраждане“ до паметника на Девета пехотна плевенска дивизия, на ул. „Васил Левски“ и на пл. „Свободата“ и пред Къща музей „Цар Освободител Александър II“.

Местата по утвърдените схеми ще бъдат определени чрез публично теглене на жребийна 27.01.2021 г. от 16.00 часа в зала „Катя Попова“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: