В Българене започва кампания за семейството, чиято къща изгоря преди Коледа

31.12.2020 9:28
В тези светли дни всички ние си бяхме по домовете, всеки от нас създал своя форма на уют и се радваше на празника. Свят и светъл ден.
Само семейството на Тансу и Петър Зилямови, техните малки рожби Ивана и Преслава бяха под чужд покрив. За да имат дом, е нужна помощ, много човещина!
Стези думи за подкрепа се обърна към „Плевен за Плевен“ и към всички хорас добри сърца Павлина Григорова. Още от първия ден на трагедията, сполетяла семейството в нощта на 17 срещу 18 декември, жената се обръща с призи за помощ чрез социалните мрежи.
Сега предстои да се построи нов дом за семейството на Тансу и Петър Зилямови, които водят не лек живот.
След новогодишните празници започваме! Кметът на селото Йордан Дончев, Кметство Българене и Тодор Лазаров от фондация „Благодаря ти“ обединяват усилията си в подкрепа на пострадалите.
Павлина Григорова се обръща към всички, които могат да помогнат със средства, да го сторят по сметката на семейството. Тези, които могат да подпомогнат със строителни материали, да се обърнат към кмета, за да насочи към нуждите за обекта.
За момента най-силна нужда има от дървен материал, гипсокартон – зелен, кабели за ел. инсталацията, водопроводни тръби, арматурно желязо, изолационна вата.
Бъдете съпричастни!Утре никой не е застрахован, че няма да се озове с позицията на Тансу и Петър Зилямови!
Бог помага, когато ние помагаме!, казва още Павлина Григорова.
Информация за всичко нужно може да получите от кмета на селото Йордан Дончев – 0888 281649.
Ето и сметката, по която може да се превеждат средства:
#тагове:

НАЙ-НОВИ: