Кметът на Община Гулянци Лъчезар Яков: Пожелавам здраве на всички, обич и хармония във всеки дом, успешни начинания през 2021 година!

24.12.2020 13:24

Уважаеми съграждани,
Изпращаме една трудна година. 2020 постави на изпитание всички нас – здравето, близките ни, нормалното ежедневие. Стремим се да вземем най-правилните решения с най-висшата цел – опазване здравето и живота, дори когато това коства жертването на гарантирани права и удобства.
Ще запомним 2020 година с тревогата, кризата, борбата, но съм сигурен, че тя ще остави след себе си и спомена за единството, за смелите и професионалистите на първа линия, за доброто, което хората правят един за друг.
Вярвам, че предстоящите коледни празници ще донесат онова вълшебство, от което всички имаме нужда в трудни моменти. То е в очите на децата и благата усмивка на близките. Срещаме го ежедневно в малките жестове и големите дела. Да позволим на коледното вълшебство да ни води в дните напред. Да черпим от него вдъхновение и сили, за да се справим с трудностите и да дадем път на мечтите, надеждата и хубавите моменти.

Лъчезар Яков,
кмет на Община Гулянци

#тагове:

НАЙ-НОВИ: