Рисунки на деца от област Плевен носят празнично настроение на клиентите на БДЖ

17.12.2020 11:23

Над 300 детски рисунки ще радват пътниците на БДЖ. От днес с творбите се аранжират влаковите композиции, които пътуват по различни направления в цялата страна. Инициативата е „Коледа за всяко дете“ и се организира от Националното сдружение на сираците в България с подкрепата и партньорството на „БДЖ Пътнически превози“ЕООД. Сред изпратените рисунки са и такива на деца от училища и детски градини в област Плевен – СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Пордим, СУ „Иван Вазов“ –  Плевен, ДГ „Иглика“ – Плевен, Обединено училище „Христо Ботев“ – село Мечка, НУ „Отец Паисий“ – село Върбица, Регионален център за ранна интервенция на уврежданията – Плевен, СУ „Димчо Дебелянов“ – Белене.

Благодарим на всички деца и техните учители за прекрасните рисунки, които ще доставят радост и празнично настроение на много хора в страната, казва Слави Михайлов, председател на НССБ.

За активното участие с рисунки той и управителят на „БДЖ Пътнически превози“ ЕООД Любен Нанов подписаха Грамоти за всяко дете.

„С тази инициатива предложихме на децата да използват свободното си време в епидимичната извънредна обстановка като творят и рисуват и по този начин да бъдат полезни. Вярваме, че талантът на децата ще бъде високо оценен от пътниците на БДЖ. Благодарим Ви сърдечно на всички, като Ви пожелаваме здраве, благодат и спокойни празници!“,добавя още Слави Михайлов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: