Конкурсът „Весела Коледа за всички” на Община Левски зарадва малки и големи от цялата страна

16.12.2020 16:02

Конкурсът за коледна картичка „Весела Коледа за всички”, обявен  от Община Левски и МКБППМН изненада организаторите. От общински конкурсът се превърна в национален с над 200 участници от цялата страна и близо 400 картички от всички възрастови групи, информират от Пресцентъра на местната управа.

Духът на светлите християнски празници явно е провокирал творческото въображение на децата и младежите, в условията на наложените ограничения. Коледният дух на многобройните детските творби влезе в Общината и това наложи отличените да бъдат повече от обявените. С това Община Левски поощрява активността на децата и младежите, съобщи Петя Чолакова-гл.експерт „Образование ,култура и спорт”.

Най-много, разбира се, са участниците от град и община Левски. Сред отличените са участници и от Варна и Каварна, Плевен, Перник, Сунгурларе и др.

Общо 57 са наградите  в конкурса, като  37 от тях са в четирите възрастови групи за 1 ,2 и 3 място и поощрителни награди.

20 са специалните награди за екипите, участници в конкурса. Всички отличени и наградени може да видите на интернет страницата на Общината, където е публикуван протокола за класираните участници в конкурса за коледна картичка „Весела Коледа за всички”.

Днес организаторите поканиха всички участници в конкурса от община Левски  за връчване на наградите.

Кметът на община Левски Любка Александрова поздрави децата,  младежите , педагозите за коледния дух и творчески успехи, пожела весели празници и връчи наградите.

Наградите на участниците от страната вече са  изпратени, информират от Община Левски.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: