Кметът на община Левски поздрави семейства, празнуващи златна сватба

16.12.2020 14:56

По традиция в края на годината Община Левски изразява своята признателност към семействата, спазили законите на брачния съюз и с обич, разбирателството и труд през годините, градили  дом и семейство, отгледали деца и внуци.

Предвид епидемичната обстановка, празничното събитие, обявено за Деня на християнското семейство, бе отменено, но семейства получиха и ще получат своите свидетелства за златна сватби и подаръци от Общината до края на годината.

Днес  семейства получиха сърдечни благопожелания и подаръци от кмета Любка Александрова. През следващите  години, както и досега заедно да постигат всичко добро за семействата си, да са щастливи и благословени, пожела от сърце кметът Александрова.

Младоженците-юбиляри  категорично заявиха  „Да“  и за втори път потвърдиха, че искат да живеят заедно. Кметът на общината с подписа си на Свидетелството за Златна сватба, узакони новите брачни договори.

„Настоящето свидетелство се издава за  да удостовери, че семейството ви живее вече 50години, в сговор и подкрепа, разбирателство и добрина…” Своето свидетелство за Златна сватба получиха днес Атанаска и Любен Янкови, Георги и Донка Ангелови, Петър и Величка Дечеви.

Общо 23 са семействата сключили брак през 1970 година в общината.При спазване на противоепидемичните мерки , всички златни юбиляри ще получат  „Свидетелство за Златна сватба” и подаръци от Общината.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: